Wednesday, August 19, 2009

No title.


Hm. Za týden touhle dobou - dávno doma. "Doma." Doma?

Budou mi chybět...
... snídaně ve 4 odpoledne, obědy okolo sedmé a večeře po půlnoci. To vše pouze v různých variantách scottish porridge, špagety, špagety, fish fingers, chips, špagety, toasty, chips.
... cheesecakes, po kterých jsem poprvé v životě doopravdy přibrala... ehm, pěkných pár kilo.
... město, které je tak velké a kde je mhd tak drahá, že "jít do centra" znamená procházku na hodinu a půl a připadá vám to normální.
... Regent's park - protože kde jinde si uděláte piknik na nekonečně zelené louce se západem slunce nad jezerem?
... Camden - protože nikde na světě se lidi míň nestarají o to, jestli jste černoch, muslimka, pankáč, transsexuál nebo obchodník na burze.
... byt 26, kde jsem poprvé v životě zkusila, jaké je to vůbec mít vlastní byt a nejradši bych to už za nic nevyměnila!
... Kris, bez které by to jako vždy nebylo ono... aneb s kým jiným potkáte skotské kadeřníky, Araby pronásledující vás cestou domů, portugalské architekty a Francouze, co vám uvěří, že jste z Německa, a pořád můžete sedět v noci v kuchyni a řešit hluboce pseudofilosofické záležitosti?
... Diana, která byla nenahraditelným zdrojem pokleslé zábavy, sushi, nám všem nezbytných informací o japonských mužích a pokusů vstát v půl osmé ráno, aby si mohla jít zaběhat.

A zcela určitě mi chybět nebudou...
... anglické zásuvky a umyvadla. Zlatá kontinentální Evropa.
... víkendová Oxford street.
... pitomé poznámky o mém přízvuku. Zvlášť od Indů, Turků a opilých britských bezdomovců.
... London underground - http://www.youtube.com/watch?v=FYVJSOFZxDE aneb když máte strach z velkého počtu lidí v opravdu malém prostoru a vlak se na půl hodiny zastaví se zhasnutými světly v tunelu. Wankers.
... postel sdílená s cizím člověkem. A obecně se mi nebude stýskat po čtvrtém obyvateli pokoje. Kde na zdi visí nápis 'Nenávidíme Štěpána, je to debil'. Japonsky.

A v pondělí... má vlastní postel, koupelna, lednička a maminka. Prostě DOMA :)



No comments: